Home / Kryesoret / Natën e vitit të ri 2016 në Tetovë lindin 4 foshnje

Natën e vitit të ri 2016 në Tetovë lindin 4 foshnje

Natën e vitit të ri 2016 qytetit të Tetovës i janë shtuar edhe 4 banorë të rinjë. Katë foshnje foshnje kanë lindur gjatë natës së vitit të ri, dy nga ato djem dhe dy vajza. Bëhet e ditur se foshnja e parë është vajzë e Petrit Nezirit artistit tetovarë. Përndryshe kryetarja e komunës së Tetovës ka vizituar foshnjet, dhe ka uruar familjet.

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *