Home / Lajme / Kronika e zezë / Padi penale për dy uzurpatorë

Padi penale për dy uzurpatorë

Policia e Tetovës ka lëshuar padi penale kundër dy tetovarëve, të cilët akuzohen shkaku i dyshimit për “uzurpim patundshmërie”.
Padia ndaj M.Q., 37-vjeç, nga Tetova, është lëshuar sepse gjatë vitit 1990 ai ka uzurpuar tokë shtetërore në Çellopek.
Ndërkaq, H.N., 26-vjeç, akuzohet se në rrugën “Mehmet Pashë Derralla” gjatë vitit 2015 ka filluar ndërtim në hapësirë publike, pa marrë leje.

Gjithashtu lexo

Maqedoni, do të forcohen kriteret për importimin e ilaçeve

Qeveria e Maqedonisë ka filluar procedurën për sjelljen e propozim-ligjit për ilaçet dhe pajisjet mjekësore, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *