Home / Kryesoret / Plenumi i Gjimnazistëve: Testimi ekstern u përcoll me shumë probleme

Plenumi i Gjimnazistëve: Testimi ekstern u përcoll me shumë probleme

Testimi ekstern për nxënësit e viteve të fundit në arsimin e mesëm që u zbatua nga qendra shtetërore për provime nga data 25 deri më 29 janarë edhe pse nga ministria e arsimit dhe shkencës e republikës së Maqedonisë u shprehën se testimi ekstern për maturantët nuk pari probleme të mëdha megjithatë, Plenumi i Gjimnazistëve vlerëson se testimi ekstern edhe këtë vit u përcoll me shumë probleme teknike dhe pyetje të pakuptimta. Sipas tyre kjo formë e testimit nuk është objektive. Megjithatë nga Qendra për Provime theksojnë se pavarësisht disa problemeve teknike, testimi është kryer me sukses. Ndërkohë maturantët kanë mundësi të parashtrojnë ankesa lidhur me pyetjet e pakuptimta të cilat i kanë hasur gjatë testimit.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *