Home / Kryesoret / Qarkullimi zhvillohet pa ndalesa dhe kufizime

Qarkullimi zhvillohet pa ndalesa dhe kufizime

Komunikacioni në të gjitha rrugët në vend po zhvillohet pa ndalesa dhe kufizime, nëpër rrugë kryesisht të thata, përveç në vendet me hije, informon Lidhja auto-moto e Maqedonisë.

Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka qëndrime më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Gjithashtu lexo

Themeluesi dhe milioneri i Lëvizjes Besa në konventën e PDSH-së

Themeluesi, ideologu dhe milioneri i Lëvizjes BESA: Adnan Ismaili ( pronar i Logos-A dhe Tv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *