Home / Kryesoret / Qendra e Pollogut me zyra të reja

Qendra e Pollogut me zyra të reja

Bashkë me Ministrin për vetqeverisje lokale, Kryetarët e dy komunave Vrapçishtë dhe Bërvenicë dhe drejtorin e Byrosë për zhvillim rajonal inaguruam hapësirat e Qendrës për zhvillim rajonal të pollogut.
Koncepti i ynë ka për qëllim, garantimin e kushteve më të mira për punë të adminisratës komunale dhe organeve në varësi të Bashkësisë së kryetarëve të komunave të pollogut, ky investim tregon qartë vizionin tonë të qeverisjes. Vazhdojmë me modernizimin e godinave publike.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *