Home / Lajme / Kronika e zezë / Rahje në Zhelinë

Rahje në Zhelinë

Në ndërkohë kronika e zezë, e Ministrisë së Punëve të Brendëshme të Maqedonisë njofton edhe për një zënkë në Zhelinë. SIpas Ministrisë së Punëve të Brendëshme të Maqedonisë mbrëmë rreth 21.30 në fshatin Zhelinë B.A 36 vjeçarë, ka filluar një zënkë verbale me Sh.A 25 vjeçarë për shkak të disa mosmarrëveshjeve rreth vajzës së tij 16 vjeçare që të jetë në lidhje me të njejtin. Sipas Ministrisë së Punëve të Brendëshme të Maqedonisë pas zënkës ka pasur edhe sulm frizik. Pas zbardhjes së plotë dhe dokumentimit të rastit në fjalë do të pasojë edhe padi adekuate.Disa ditë më parë policia raportoi se një vajzë 16 vjeçare pasi që kishte qëndruar tek të afërmit nuk ishte kthyer në shtëpi.

Gjithashtu lexo

Nga shtatori çerdhet me dy ndërrime, ja oraret

Nga shtatori çerdhet do të fillojnë të punojnë me dy ndërrime. Kështu njoftoi sot ministra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *