Home / Kryesoret / RTVM-ja sivjet do harxhojë më shumë se 22 milionë euro

RTVM-ja sivjet do harxhojë më shumë se 22 milionë euro

RTVM këtë vit do të ketë në dispozicion buxhet prej 1.291.700.000 denarë (21 milionë euro), ndërsa planifikon të harxhojë 22,1 milionë euro.

Pjesa më e madhe e këtyre parave 439.700.000 denarë (7.149.593 euro) do të haxhohen për rroga dhe pajisje për të punësuarit, ndërsa pjesa tjetër për pajisje teknike.

Gjithsej 10.650.000 denarë (173.000 euro) këtë vit servisi publik do të harxhojë në mbulimin e harxhimeve për udhëtime zyrtare në vend dhe jashtë- mëditje, fjetje dhe transport, si dhe harxhime për shfrytëzimin e veturave, taksive apo tjera.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *