Home / Kryesoret / “Uniteti” formon degë në Saraj

“Uniteti” formon degë në Saraj

Partia politike “Uniteti” mbremë themeloi degën e saj në Saraj të Shkupit. Në atmosferë festive, kuvendarët e Sarajit në mënyrë aklamative zgjodhën për kryetar të degës inxhinierin e ndërtimtarisë Osman Loki. Gjithashtu u zgjodhën edhe organet tjera lokale të “Unitetit” që parashihen me statutin e partisë.

Kryetari i ri pas zhgjedhjes shpalosi edhe plan programin e tij për veprim në mandatin katër vjeçar.

“Uniteti” vazhdon strukturimin e tij nëpër vendbanimet shqiptari dhe së shpejti paralajmëron mbajtjen e Kongresit të parë të partisë.

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *