Home / Kryesoret / 19 Investime kapitale në 19 objekte shkollore

19 Investime kapitale në 19 objekte shkollore

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi sot ka qëndruar për vizitë në shkollen fillore “Kirili dhe Metodij” për të vëzhguar nga afër investimet në këtë objekt shkollorë. Në shtypin për media ajo theksoi: Kemi bërë mjaftë punë të përbashkta me drejtorin e kësaj shkolle, afaristët vendas dhe koperimin e përbashkët me organizatat e ndryshme ndërkombtare.Gjithashtu theksoi edhe investimet që janë bërë në objektet tjera shkollore siç vijon mëposhtë :

Shkolla fillore komunale “Besa” Veshallë :

–           instalimi i nxemjes qëndrore.

–           ndërimi komplet i dritareve të shkollës.

–           ndërimi i dyshemesë së dy klasave dhe zyrës së drejtorit si dhe ndërimi i derës së zyrës së arsimtarëve.

–          ndërtimi i murit të oborrit të shkollës (15m x 1.5m).

–          lyerja e shkollës qëndrore dhe periferike në fashtin  Bozovcë.

Shkolla fillore komunale “Isitkball” Gajre:

–          renovim komplet i nyjeve sanitare.

–          gletizimi i koridorit të shkollës.

–          fasadimi i pjesës së jashtme të tualeteve.

Shkolla fillore komunale “Istikball” Lisec:

–          ndërtimi i një klase të re komplet me hymje të veçantë.

–          riparimi i oluqeve.

–          riparim i pjesëshëm i çatisë së shkollës.

–          riparimi i oxhaçeve të shkollës.

Shkolla fillore komunale “Istikball”:

–          furnizim i shkollës me 100 banka dhe 214 karrige, 15 dërasa të zeza, dy ormanë për arhivimin e dokumentacionit.

–          renovim komplet i nyjeve sanitare në shkollë.

–          vendosja e kamerave.

Shkolla fillore komunale “Përparimi” Reçicë e M.:

–          ndërtimi i sallës së sportit në bashkpunim me MASH

Shkolla fillore komunale Naim Frashëri:

–          furnizimi i shkollës me 90 banka dhe 109 karrige, 3 dërasa të zeza, 6 katedra për arsimtarë dhe 6 ulëse për arsimtarë.

–          ndërtitmi i nji zhveshtoreje për djem, nji zhveshtore për vajzat nji për arsimtarët e arsimit fizik  dhe nji punëtori për mjeshtërin e shkollës.

–          furnizimi i shkollës me 6 dërasa të bardha.

–          furnizimi i shkollës me 60 banka.

–          furnizimi i shkollës me 4 LCD proektor.

–          furnizimi i shkollës me 60 saksi me lule të cilat janë vendosur në brendësi të shkollës.

–          furnizimi i shkolës me 6 perde për proektorë.

–          vendosja dhe montimi i 12 mbajtësve për proektor në 12 klasa.

Shkolla fillore komunale “Liria”:

–          ndërtimi i kabinetit të informatikës, ndërtimi i një klase dhe ndërtimi i bibliotekës së shkollës, .

–          renovim komple i katër klasave
furnizimi i shkollës me 110 banka dhe 130 karrige.

 

–          ndërimi i katër dyerve të tualeteve.

–          furnizimi i shkollës me 5 dërasa të zeza, dy proektorë dhe mjete tjera.

–          ndërimi i dyerve të oborrit të shkollës.

Shkolla fillore komunale “B.Migjeni” qendër:

–          renovim komplet i nyjeve sanitare dhe ndërimi komplet i dyshemesë së  shkollës.

–          furnizimi i shkollës me 100 banka dhe 200 karrige, furnizimi i zyrës së arsimtarëve me inventar (tavolina, karrige, ormane).

 Shkolla fillore komunale “Bratstvo Migjeni” qendra sportive:

–          renovim kopmlet i zyrës së arsimtarëve.

 Shkolla fillore komunale “Bratstvo Migjeni” Saraqine:

–          renovim komplet i zyrës së personelit teknik.

 Shkolla fillore komunale “GJ.K.Skenderbeu” Poroj:

–          furnizimi me ormane dhe karrige i zyrës së arsimtarëve.

–          rregullimi i oborrit të shkollës.

–          instalimi i sistemit të kamerave.

–          furnizimi i një klase me banka dhe karrige.

Shkolla fillore komunale “GJ.K.Skenderbeu” Xhepçisht:

–          sanimi i pullazit, furnizimi i zyrës së arsimtarëve me ormane dhe karrige, instalimi i sistemit të kamerave dhe rregullimi i oborrit të shkollës.

Shkolla fillore komunale “GJ.K.Skenderbeu” Gjermë:

–          furnizimi i zyrës së arsimtarëve dhe inventarë.

Shkolla fillore komunale “Goce Delçev”:

–          ndërimi i një pjese të dritareve, MASH

–          furnizimi i shkollës me 100 banka dhe 220 karrige për nxënësit, 40 karrige për arsimtarët si dhe 10 dërasa të zeza.

Shkolla fillore komunale “Rilindja” Sellcë:

–          ndërimi komplet i dritareve.

Shkolla fillore komunale “A.S.kikish”:

–          ndërtimi i një klase dhe një zyre për psikologun e shkollës.

 Shkolla fillore “Kirili dhe Metodij”:

–          furnizim komplet i shkollës me banka dhe karrige.

–          ndërtimi i terenit të vojlebollit, Komuna, prindërit.

–          montimi i alarmeve për yjarre dhe fatkeqësi elementare.

–          zhveshtore për arsimtarët e arsimit fizik.

–           renovim i tualeteve të nxënësve dhe arsimtarëve.

–          vendosja e ulësve dhe shtegu me bekatona në oborrin shkollor, shkolla dhe donatorë

–          rregullimi i një mësojtore për fëmijët parashkollorë, Unicefi

–          furnizimi me shkafe për arsimtarët, arkivin shkollorë dhe administratën.

–          furnizimi me mjete të ndryshme konkretizuese për realizim kualitativ të procesit arsimorë.

–          lyerja e pjesës më të madhe të hapsirave të brendëshme dhe të jashtme shkollore.

–          ndërtimi i terenit të basketbollit në vijim e sipër.

Shkolla fillore komnale “Rexhep Voka” Shipkovicë:

–          ndërimi komplet i dritareve dhe dyerve të shkollës.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *