Home / Kryesoret / Ajri më i ndotur në Lisiçe dhe Tetovë

Ajri më i ndotur në Lisiçe dhe Tetovë

Në lagjen Lisiçe të Shkupit dhe në Tetovë sot në mëngjes është ajri më i ndotur. Janë matur përqendrime të PM 10 grimcave prej 185 mikrogramëve në Lisiçe dhe 125 në Tetovë.
Stacionet matëse në Karposh kanë regjistruar 109 mikrogramë, në Rektorat 106, në Gazi Babë 104 dhe në Veles 70.

Gjatë natës janë regjistruar përqëndërime më të larta se në mëngjes. Në Lisiçe janë matur 591 mikrogram, 336 në Tetovë, 314 në Gazi Babë, 269 në Rektorat, në Qendër 244, në Karposh 238, në Kërçovë 171, në Kavadar 166 dhe Miladinovci 159.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *