Home / Lajme / Rajon / Bullgaria dërgon ushtrinë për të mbrojtur kufijtë

Bullgaria dërgon ushtrinë për të mbrojtur kufijtë

Parlamenti bullgar miratoi ndryshimet në Ligjin për mbrojtje dhe forcat e armatosura dhe miratoi pjesëmarrjen e ushtrisë në mbrojtjen e kufirit, për shkak të rritjes së presionit nga emigrantët.

Ushtria bullgare do të jetë në krye të misionit të sigurisë kufitare në përputhje me vendimin e qeverisë e cila gjithashtu përfshin sigurimin e burimeve financiare dhe mjeteve të tjera të nevojshme.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *