Home / Lajme / Botë / Debat “Investimet vendore kundrejt atyre të huaja”

Debat “Investimet vendore kundrejt atyre të huaja”

Instituti për politikë evropiane (EPI) sot organizon debat me temë “Investimet vendore kundrejt atyre të huaja në Republikën e Maqedonisë: politika për mbështetje dhe efektet e tyre”.
Debati është pjesë e projektit “Dialogje për vizion”, i cili është i mbështetur nga Ambasada britanike në Shkup.

Në ngjarje është paralajmëruar edhe prania e ambasadorit britanik në Maqedoni, Çarls Garet dhe e drejtoreshës të EPI, Malinka Ristevska – Jordanova.

Gjithashtu lexo

Aksidentohen dy autobusë dhe dy makina, 15 të lënduar në Strumicë

15 persona janë lënduar dje në një aksident rrugor në rrugën lokale në fshatin Bansko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *