Home / Kryesoret / Ish ministrja e policisë Jankullovska e cila shqiptarët i quante “indian” sot në gjykatën themelore

Ish ministrja e policisë Jankullovska e cila shqiptarët i quante “indian” sot në gjykatën themelore

Sot në gjykatën themelore Shkupi 1 duhet të paraqiten edhe pesë të dyshuar tjerë në rastin ‘Titanik’, ndër të cilët është edhe ish ministrja e vendit Gordana Jankullovska.

Akuza e dosjes “Titanik”, ka të bëjë me parregullsitë e shënuara gjatë zgjedhjeve të fundit, dëmtim të së drejtës së votimit, blerjen e votave, dëmtimin e materialit zgjedhor dhe keqpërdorimin e mjeteve financiare për financim të fushatës zgjedhore.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *