Home / Kryesoret / Kërkohet ardhja e ministrit të drejtësisë Adnan Jasharit para gjykatës

Kërkohet ardhja e ministrit të drejtësisë Adnan Jasharit para gjykatës

Familharët e pjesëtarëve të grupit të Kumanovës kërkojnë nga ministri i drejtësisë Adnan Jashari që të vijë para gjykatës dhe të ju mundësojë të futen brenda.

“E thërrasim Adnan Jasharin që nëse është shqiptar të vijë këtu dhe të na tregojë pse nuk po na lejohet të futemi brenda në senacë, raporton Lajm. Pse nuk na kanë treguar një ditë më parë. Në mesin e familjarëve ka njerëz që kanë gjendje të vështirë ekonomike. Çdo ardhje këtu kushton”, tha për Lajm njëri prej familjarëve nga Kosova./Lajm/

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *