Home / Kryesoret / Komuna e Tetovës nikoqire e projektit “POWER” që mbështetet nga BE

Komuna e Tetovës nikoqire e projektit “POWER” që mbështetet nga BE

Në kuadër të projektit POWER “European network of Women Mayors for Equal Opportunities in Citizens Life” (Rrjeti evropjan i kryetarëve femra të komunave për mundësi të barabarta në jetën e qytetarit), të mbështetur nga Programi Evropa për Qytetarë (Europe for Citizens), Komuna e Tetovës sot ishte nikoqire e këtij projekti, si njëra ndër 5 antarët e kësaj bashkësie të komunave të cilat participojnë. Ky projekt do të mbahet nga data 03.02.2016 deri më 05.02.2016. Mysafirë janë delegacionet nga Pollina, Italia, nga Cuidad Real, Spanjë, nga Blagoevgrad, Bulgari, Labin, dhe Kroaci.Kryetarja e Komunës së Tetovës znj.Teuta Arifi iu uroi mirëseardhjen mysafirëve, njëkohësishtë i njoftoi dhe informoi ata, për institucionin të cilin ajo drejton, si dhe bëri një rezyme të përgjithshme për qytetin e Tetovës, i cili është një qytet i dyti për nga rëndësia në Republikën e Maqedonisë dhe kryeqendra e shqiptarëve të Maqedonisë.
Përndryshe nuk është hera e parë që Arifi e sjell Tetovën  në qendër të vëmendjes ndërkombtare.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *