Home / Lajme / Kronika e zezë / Mashtron policinë se i kanë vjedhur paratë dhe arin në banesë

Mashtron policinë se i kanë vjedhur paratë dhe arin në banesë

53 vjeçarja nga Tetova, S.C mbrëmë ka lajmëruar se rreth orës 12-18 kur nuk ka qenë në shtëpi, deri më tani nga persona të panjohur kanë thyer derën ku kanë hyrë në banesën e saj në rrugën “Dimo Gavrovski Kara” në Tetovë, që nuk kanë bërë asnjë dëm, në dhomën e saj kanë para, arë dhe një pistoletë.

Policia ka intervenuar menjëherë por është konstatuar ajo ka sajuar një vjedhje dhe ka gënjyer vjedhjen në banesë e cila tani do të përgjigjet para organeve kopetente.

Gjithashtu lexo

Shqyrtohet mundësia për punën në dy turne të kopshteve

Qeveria e Maqedonisë është duke e shqyrtuar mundësinë për të vendosur orar në dy turne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *