Home / Kryesoret / Muhamed Ismaili u emërua Shef i Shtabit Qëndror te UNITETI

Muhamed Ismaili u emërua Shef i Shtabit Qëndror te UNITETI

Kryesia e Kuvendit qëndror të UNITETIT sonte  mbajti mbledhjen e radhës në të cilën solli Vendim për pjesëmarrje në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, pas plotësimit të kushteve të parapara me Marrëveshjen e Përzhinos.

Për përgatitjen e UNITETIT për pjesëmarrje në zgjedhje dhe menaxhimin e punës lidhur me zgjedhjet, Kryesia e Kuvendit qëndror formoi Shtab Qëndror për zgjedhje dhe në bazë të Statutit të partisë, Sekretari i Përgjithshëm i UNITETIT, z.Muhamed Ismaili u emërua Shef i Shtabit Qëndror.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *