Home / Kryesoret / Përfundon procedura hetimore ndaj 7 shtetasve të Maqedonisë për ngjarjen Lagjia e Trimave

Përfundon procedura hetimore ndaj 7 shtetasve të Maqedonisë për ngjarjen Lagjia e Trimave

Prokurori publik kompetent nga Zyra e Prokuririsë Publike për krim të organizuar dhe korrupsion ka përfunduar procedurën hetimore ndaj shtatë shtetasve të Maqedonisë të cilët janë akuzuar për veprat penale “organizatë terroriste” sipas nenit. 394 – dhe “Terrorizëm”, në bazë të nenit. 394-b në lidhje me ngjarjet e 9 dhe 10 maj në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Deri tek mbrotja është dorëzuar njoftimit i afatit ligjor, në të cilën mbrojtja mund të kryej inspektimin në prova.

 

“Siç kemi informuar, më 15 tetor të vitit të kaluar, në bazë të dëshmive të mbledhura dhe veprimeve të ndërmarra nga hetimi, Zyra e Prokurorit Publik të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit e ka zgjeruar hetimin ndaj shtatë shtetasve të Maqedonisë ndaj të cilëve u ishte shqiptuar masa e paraburgimit”, thonë nga Prokuroria Publik.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *