Home / Kryesoret / PPD-ja, memorandum bashkëpunimi me “Ballin Kombëtar Demokrat” dhe Forumin për të drejtat e njeriut “Ilirida”

PPD-ja, memorandum bashkëpunimi me “Ballin Kombëtar Demokrat” dhe Forumin për të drejtat e njeriut “Ilirida”

Sot më 11.02.2016 në Gostivar u nënshkrua  bashkëpunimi për veprim politik të përbashkët me platforma të  ngjashme në mes PPD-së , Ballit Kombëtar Demokrat dhe Forumit për të drejtat e njeriut “Ilirida”-Gostivar.

Ky bashkëpunum është në përputhje  me  dëshirën e elektoratit për bashkimin e opozitës shqiptare ku qyteti i  Gostivarit është zgjedhur si qytet i bashkimit të opozitës.

 

Memorandumet për bashkëpunim u nënshkruajtën nga kryetari i PPD-së z. Nexhat Bexheti,  kryetari i Ballit Kombëtar Demokrat z. Sazan Papraniku, dhe Kryetari i Forumi për të drejtat e njeriut “ILIRIDA “ z. Selam Elmazi, nga Hajredin Kaza, kryetar I Lëvizjes Demokratike Shqiptare.

Fletëparaqitje bashkëpunimi ka arritur edhe nga LDSHM-Lidhja e Diasporës Shqiptare të Maqedonisë.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *