Home / Kryesoret / Prej sot cigaret më shtrenjtë për 3 deri 5 denarë

Prej sot cigaret më shtrenjtë për 3 deri 5 denarë

Prej sot në Maqedoni një pjesë e cigareve do të shtrenjtohen për 3 deri 5 denarë për pako. Bëhet fjalë për një numër të brendeve, që prodhohen nga Kombinati i duhanit në Prilep.

Ndër to është Marlboro që shtrenjtohet për 5 denarë apo 95 denarë për pako, Brand, Evropa, San dhe lloje të tjera. Rritje të çmimit do të ketë edhe një korrik

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *