Home / Showbiz / Rita Ora në gjykatë më 6 qershor

Rita Ora në gjykatë më 6 qershor

Në 28 nëtor të vitit të kaluar u grabit shtëpia e këngëtares shqiptare Rita Ora, ku u raportua se ishin vjedhur gjëra në vlerë prej 256 mijë euro.

Për këtë arsye Rita Ora do të paraqitet përpara gjykatës për të dëshmuar kundër grabitësit i cili akuzohet për vjedhjen e shtëpisë së saj.

Gjykimi i tij do të bëhet më 6 qershor, ndërsa prokurori Mark Kinsey ka konfirmuar se Rita, dhe motra e saj Elena do të dëshmojnë me këtë rast.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *