Home / Kryesoret / Shekerinska pas tetë vitesh në kanal 5

Shekerinska pas tetë vitesh në kanal 5

Nënkryetarja e LSDM-së, Radmilla Shekerinska  s në edicionin e lajmeve në Kanal 5, theksoi se gjatë 8 viteve të fundit ajo nuk ka marrë ftesa për të qenë misafyre në media, pavarësisht nga redaktorja Lidija Bogatinova e cila tha se LSDM-ja vazhdimisht kanë qenë të ftuar.

Gjatë intervistës së tensionuar, Shekerinska i thotë gazetares se “Kur më keni ftuar mua dhe nuk kam ardhur? Ndaloni me spekulimet”.

Gazetarja i thotë se e ka thirrur atë në pranverë nëpërmjet zëdhënësit.

“Në njëzet ditë ju nuk keni bërë asnjë lajm kritik për VMRO-DPMNE, thuani tani nëse është vetëm për ër shkak se në 2015 keni pranuar miliona euro? Ja çka thirr OSBE-ja, Kanal 5, 46 për qind të kohës ia kushton VMRO-DPMNE-së janë notë pozitive, 35 për qind lajme negative për LSDM-në”, theksoi Shekerinska.

Ndërsa gazetarjja Lidija Bogatinova i thotë se këto të dhëna nuk janë relevante.

Gjithashtu lexo

Almira e vogel ka nevoj per ndhim nëna e Almirës ju lutet të gjithëve

Sapo na erdhi ky mesazh në redaksin e mesazheve të Televizionit Koha. Nje nënë kërkon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *