Home / Kryesoret / Spasovski: Ekzistojnë dilema se kush janë të përfshirë në “Lagjen e Trimave”

Spasovski: Ekzistojnë dilema se kush janë të përfshirë në “Lagjen e Trimave”

Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski në një nga intervistat e fundit sa i përket zhvillimeve në Kumanovë në “Lagjen e Trimave”, ka theksuar se është shumë e rëndësishme që të ketë një hetim të plotë që do të japë përgjigje për të gjitha dilemat në publik.

Ai në një intervistë për TV NOVA ka theksuar se në të vërtetë ekziston një dilemë se kush është i përfshirë në këtë skandal. Ne në vitin 2001 nuk kemi lejuar të ndodhë ndonjë sulm i armatosur apo incident në Kumanovë, kurse në vitin e kaluar, në sajë të kësaj ngjarje, falënderojmë qytetarët që nuk mori ndonjë shkallë më të lartë. Ka nisur një hetim e cila do të japë shumë përgjigje në pyetjet dhe dilemave, patjetër duhet të ketë një hetim të plotë, tha Spasovski.

Siç ka theksuar ai , më rëndësi është që të vërtetohen faktet dhe jo asnjë lloj pritje nga askush, por fakte që do të japin përgjigje, se çfarë ka ndodhur në aksionin në Kumanovë dhe pse ndodhi ky aksion.

Gjithashtu lexo

Almira e vogel ka nevoj per ndhim nëna e Almirës ju lutet të gjithëve

Sapo na erdhi ky mesazh në redaksin e mesazheve të Televizionit Koha. Nje nënë kërkon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *