Home / Kryesoret / Tetovë:Mjegull në Kodrën e Diellit

Tetovë:Mjegull në Kodrën e Diellit

Dukshmëri e zvogëluar në rrugë prej 30 deri në 50 metra ka në Kodrën e Diellit, ndërsa në rrugët e tjera shtetërore nëpër shtet komunikacioni zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë kryesisht të thata.

Lidha Auto Moto e Maqedonisë informon se jashtë mjediseve urbane komunikacioni është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shte

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *