Home / Kryesoret / Zbardhet vjedhja në fshatin Pallaticë të Tetovës

Zbardhet vjedhja në fshatin Pallaticë të Tetovës

Policia e Tetovës ka zbardhur vjedhjen e kryer më 12 dhjetor të vitit të kaluar në shtëpinë e 34 vjeçarit M.S në fshatin Pallaticë. Gjatë bastistjes së realizuar të martën pasdite me urdhër të gjykatës në shtëpinë e 19 vjeçarit F.M në këtë fshat, në një nga dhomat janë gjetur 10 lloje te ndryshme të arit të cilët e kanë prejardhjen nga ky fshat. Ari i gjetur është fotodokumentuar dhe me vërtetim janë marrë për analizë dhe më pas i janë kthyer pronarit, ndërsa F.M është ftuar për bisedë informative, dhe do të përballet me padi adekuate.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *