Home / Kryesoret / Aktivitetet për reformat urgjente para Këshillit kombëtar për eurointegrime

Aktivitetet për reformat urgjente para Këshillit kombëtar për eurointegrime

Projekt-plani i aktiviteteve të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë i përgatitur në bazë të Listës së prioriteteve urgjente reformuese për Republikën e Maqedonisë (qershor 2015) sot është në rend të ditës të Këshillit kombëtar kuvendor për eurointegrime.

Deputetët dhe anëtarët e tjerë të Këshillit kombëtar do të debatojnë për aktivitetet e planifikuara si rezultat i prioriteteve urgjente reformuese, që dolën nga Raporti i KE-së për Maqedoninë dhe nga Marrëveshja e Përzhinos.

Në Kuvend sot seanca do të mbajë edhe Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive, ndërsa në rend të ditës janë ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për vepra penale, sipas procedurës së shkurtuar, në lexim të dytë, të parashtruar nga: Svetllana Jakimovska dhe Musa Ibrahimi.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *