Home / Kryesoret / Avokatja: Policia sërish ka maltretuar Grupin e Kumanovës

Avokatja: Policia sërish ka maltretuar Grupin e Kumanovës

Gjatë sjelljes së sotme në gjykatë të pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës, policia sërish ka maltretuar ata, njoftojnë për Lajm familjarë të tyre. Këtë informacion e konfirmoi për Lajm edhe avokatja Artene Iseini. “Është kthyer sërish avazi i vjetër i sjelljes së keqe të policisë ndaj të arrestuarëve gjatë sjelljes në gjykatë. Siç më treguan, nuk janë rrahur sikurse para një muaji, mirëpo policia është sjellur në mënyrë nënçmuese. Dy orë e gjysëm janë mbajtur me kokën ulur dhe kjo nuk është lehtë”, deklaroi për Lajm avokatja Iseini.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *