Home / Showbiz / Era dhe Tuna, besojnë në besëtytni (Foto)

Era dhe Tuna, besojnë në besëtytni (Foto)

Era Istrefi njihet si njëra prej këngëtarëve që është e veçantë në paraqitje e saj në skenë por më sa duket ajo beson në besëtytni. 

Por nuk është edhe ajo vetmja.Kur jemi të eksperimentet e suksesshme në Kosovë tek këngëtarët, pa dyshim që më i suksesshmi ka qenë ai i Era Istrefit, e cila paraqitet me një stil te veçantë.

Por, ajo dje befasojë kur tha se e ka shpuar kërthizën për t’u mbrojtur nga syri i keq”“Unaza Khamsa për të më mbrojtur nga syri keq”, kishte shkruar Era në Instagram.

Por sot ka dal që nuk është vetëm ajo që beson në besëtytni.Të njëjtën gjë më parë e kishte bërë edhe këngëtarja Altuna Sejdiu Tuna. Thuhet se unaza e apostrofuar Khamsa mbron njerëzit nga magjitë e zeza dhe syri i keq.

t_1457596423-1592955 t1_1457596426-7430664

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *