Home / Lajme / Botë / Kështu jeton foshnja për nëntë muaj në mitër të nënës (Video)

Kështu jeton foshnja për nëntë muaj në mitër të nënës (Video)

Të mbash një fëmijë në bark për nëntë muaj është kënaqësi dhe sakrifikë.

Video më poshtë tregon se si një fëmijë jeton për nëntë muaj në mitrën e nënës.

Gjithashtu lexo

Pakistan: Vdesin gjashtë ushtarë pas shpërthimit të bombës

Një bombë rrugore, e cila ka pasur cak një konvonj me trupa ushtarake në jugperëndim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *