Home / Lajme / Maqedoni / Koncerti i SH.K.A Jehona e Malësisë “Pushka e Lirisë”

Koncerti i SH.K.A Jehona e Malësisë “Pushka e Lirisë”

Në kujtim të ngjarjeve në Kalanë e Sellcës mbrëmë u organizua një koncert kulturor dhe arstistik nga SHKA “Jehone e Malësisë”.

Ky koncert në vete përmbante shumë mesazhe dhe kujtime për atë se çka në të vërtetë ndodhi në vitin 2001.

Në këtë manifestim kulturor të pranishëm ishin edhe figura publike të jetës politike këtu në Maqedoni.

Të pranishmëve me fjalë rasti e kujtimi ju është drejtuar edhe e para e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

Këtu ja vlen të thuhet se ky manifestim, ky organizim në vete përmbante art dhe vlera të mirëfillta kulturore dhe historike.Ishte bërë një punë e mirë në fushë të konceptimit të ngjarjes.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *