Home / Kryesoret / Konkurs për punësim në Postat e Maqedonisë

Konkurs për punësim në Postat e Maqedonisë

Postat e Maqedonisë kanë shpallur konkurs për pranimin e një bashkëpunëtori për plan dhe analizë, që ka kryer Fakultetin Ekonomik, me ose pa përvojë pune.

Afati i zgjedhjes është me sa vijon, nëse konkurrojnë deri 200 persona, vendoset në afat prej 45 ditësh. Prej 201-500 kandidatë, vendoset në afat prej 90 ditësh.
Nëse konkurojnë mbi 500 kandidat, vendoset pas 120 ditësh. Orari për këtë vend pune është prej ores 08:00 deri në orën 16:00, paga 23.381 denarë.

Dokumentet e nevojshme: Lutje, Vërtetim se ka kryer arsimin sipëror, vërtetim se është shtetas i RM-së.

Dokumentacini dorëzhet në bulevardin Orce Nikollov nr 46, 1000 Shkup, më së voni më 4 mars 2016.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *