Home / Kryesoret / Në Gostivar u regjistruan dy raste të reja me virusin HIV SIDA

Në Gostivar u regjistruan dy raste të reja me virusin HIV SIDA

Një grua e moshës prej 50 deri në 59 vjet dhe një burrë me mbi 60 vjet janë dy raste të reja të regjistruara me virusin HIV në rajonin e Gostivari.

Epidemiologu dhe drejtuesi i Epideomologjisë në Gostivar, dr. Vojisllav Ognjanoski theksoi këto janë rastet e parë të virusit HIV pas pesë viteve.

Tani më numri i përgjithshëm i të sëmurëve me virusin HIV në Gostivar është shtatë

Gjithashtu lexo

Maqedoni, më shumë kredi banesore dhe konsumatore, më pak për vetura

Kreditimi në korrik të këtij viti shënon rritje prej 0,3 për qind, i cili ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *