Home / Kryesoret / Në kampin e refugjatëve në Gjevgjeli ska sëmundje ngjitëse

Në kampin e refugjatëve në Gjevgjeli ska sëmundje ngjitëse

Nuk ka sëmundje ngjitëse midis refugjatëve që janë të vendosur në kampin në Gjevgjeli, vërtetoi shërbimi epidemiologjik pran spitalit në Gjevgjeli.

Sipas tyre, higjiena është në nivelin e duhur, objektet janë të ngrohta dhe është bërë dezinfektimi i një hapësire prej 2.400 metra katror.

Pasi që është paraqitur verdhëza në kampin e refugjatëve në Idomeni, i cili është rreth 700 metra larg prej kampit në Gjevgjeli, epidemiologët propozuan rritjen e higjienës në hapësira, mirëmbajtjen e higjienës personale, pastrimin e të gjitha hapësirave dhe rekomandime tjer

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *