Home / Lajme / Maqedoni / Në Listën Zgjedhore gjenden njerëz të vdekur dhe apartamente të mbingarkuara me njerëz

Në Listën Zgjedhore gjenden njerëz të vdekur dhe apartamente të mbingarkuara me njerëz

Vazhdimësi të parregullsive, qytetarët kanë zbuluar gjatë kontrollit të të dhënave personale në listën e zgjedhore nëpërmjet web-aplikacionit ku prej dje është në dispozicion në faqen zyrtare të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, transmeton Telegrafi.

Qytetarët në rrjetet sociale shkruajnë se në adresat e tyre të cilët jetojnë njerëz që ata nuk i njohin, se në listë ka persona të vdekur dhe ka njerëz që shumë vite kanë migruar nga Maqedonia.

Përveç kësaj, ka pasur shënime fiktive, apartamente, shtëpi të braktisura, 50-60 njerëz në një apartament, dhe emra të vjetra të rrugëve.

Në rrjeti social “Twitter” shfaqet hashtagu # Krejsipaslistës ku cicërohet për parregullsi zgjedhore të cilat zbulohen nga qytetarët në kontrollin e listës.

Zakonisht sugjerohet që lista e çdo rruge Maksim Gorki, Dimçe Mirçev, Vasil Gjorgov dhe Kiro Kërstevski-Platnik në qendër të Shkupit ka të paktën një apartament me 60 qiramarrës të regjistruar.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *