Home / Kryesoret / Prokuroria Publike formoi një Komision të veçantë për parregullsitë zgjedhore

Prokuroria Publike formoi një Komision të veçantë për parregullsitë zgjedhore

Para zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, të planifikuara për me 5 qershor të këtij viti, Prokuroria Publike me qëllim që të ndërhyjë paraprakisht nda krimeve zgjedhore, ka formuar një Komision të përkohshëm për ndjekjen e parregullsive eventuale zgjedhore.

Ashtu si informuan nga Prokuroria Publike, kjo gjë bëhet në drejtimin e mbrojtjes prej krimeve dhe veprimeve tjera anti-ligjore në kuptimin e veprimit paraprak.

“Prokurori publik i Republikës së Maqedonisë solli Vendim për formimin e Komisionit të përkohshëm për ndjekjen e parregullsive eventuale zgjedhore që do të kryheshin gjatë organizimit dhe zbatimit të procesit zgjedhor me 5 qershor të vitit 2016”, thuhet në njoftimin e prokurorisë.

Gjithashtu lexo

Deskoski: Drama me Serbinë i ka rrënjët më të thella sesa që mundohet të tregojë Vuçiq (Video)

Epilog i mirë i dramës së panevojshme, e cila ka rrënjë më të thella nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *