Home / Kryesoret / Qytetarët pyesin: Izet Mexhiti pse po lejon që të priten drunjtë në Çair?

Qytetarët pyesin: Izet Mexhiti pse po lejon që të priten drunjtë në Çair?

Në Çair qysh në mëngjesin e sotëm, funksionarët e BDI-së kanë nisur me prerjen e drunjve në rrugën “Kemal Sejfulla”, pasi që të njëjtët po pengojnë ndërtesat që funksionarët e BDI-së po i ndërtojnë.

Qytetarët janë të revoltuar nga akti i prerjes së drurëve dhe zëvendësimin e tyre me beton dhe ndërtesa shumë katëshe.

Ata pyesin kryetarin e komunës së Çairit se pse po lejon që të priten drunjtë?

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *