Home / Kryesoret / Televizioni Koha shpall konkurs për këto vende pune

Televizioni Koha shpall konkurs për këto vende pune

TELEVIZIONI KOHA SHPALL KONKURS PËR KËTO VENDE PUNE

 • GAZETAR/E
 • MODERATOR/E
 • AGJENT/E MARKETINGU

Kandidatët për GAZETAR/E

 • Të kenë përvojë si gazetar televiziv ose të kenë prirje për gazetari
 • Të kenë drejtshqiptim të mirë, zë radiofonik dhe shkathtësi të komunikimit
 • Të flasin e të shkruajnë edhe maqedonisht dhe anglisht

Kandidatët/et për MODERATOR/E

 • Të kenë përvojë për MODERIM ose të kenë prirje për MODERIM
 • Të kenë zë radiofonik dhe shkathtësi të komunikimit
 • Të kenë njohuri për teknologjinë e punës në televizion.

Kandidatët/et për MARKETING

 • Të kenë përvojë në fushën e MARKETINGUT ose të kenë prirje për MARKETING
 • Të kenë shkathtësi të komunikimit
 • Të kenë njohuri për teknologjinë e punës në televizion
 • Përparësi do të kenë kanidatët-et që kanë automjetet (veturat) personale.

Kontakt: 070 306 321

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *