Home / Lajme / Kronika e zezë / Tetovë:Sulmohet në sallën e gjyqit një prokuror publik

Tetovë:Sulmohet në sallën e gjyqit një prokuror publik

Dje në Gjykatën Themelore – Tetovë, teksa ishte në pritje e shpalljes së vendimit, një nga personat e pranishëm në sallën e gjyqit ka kryer sulm mbi prokurorin publik kompetent nga Prokuroria Publike – Tetovë.

Gjëgjësisht, i dyshuari është një i afërm i personit të dënuar, ai e ka kërcënuar verbalisht dhe fizikisht e ka sulmuar prokurorin. Pas ndërhyrjes së policisë gjyqësore i dyshuari është larguar nga salla e gjyqit, .

Prokuroria Publike – Tetovë ka lëshuar urdhër tek policia për marrjen e një deklaratë e të dyshuarit, si dhe sigurimin e videos nga salla e gjyqit në gjykatën e Tetovës.

I dyshuari është akuzuar për veprën penale – Rrezikimin e sigurisë sipas nenit 144 paragrafi 3 e lidhur me paragrafin 1 të Kodit Penal.

Gjithashtu lexo

Nga shtatori, administrata në dy ndërrime

Pas dy javësh, qytetarët edhe pas orës 16 do të mund të nxjerrin, certifikatën e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *