Home / Lajme / Maqedoni / Vesel Memedi fletë për politikanët që janë kamufluar në emër te kombit dhe fesë (Video)

Vesel Memedi fletë për politikanët që janë kamufluar në emër te kombit dhe fesë (Video)

Vesel Memedi fletë për personat që janë kamufluar në emër te kombit dhe fesë (Video)

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *