Home / Lajme / Maqedoni / Zbulohet e vërteta e madhe: Shqiptarët në Maqedoni – 47 %!

Zbulohet e vërteta e madhe: Shqiptarët në Maqedoni – 47 %!

Etiketimi i shqiptarëve si 19%, 13% a më pak, të vërteta këto të cilat i konvenojnë politikës sllavo-maqedonase, nuk janë të vërteta. Numri i shqiptarëve në Maqedoni është 47%.
Informacioni i rëndësisë së veçantë vjen nga publicisti dhe intelektuali nga Maqedonia, Nijazi Muhamedi, i cili këtë të dhënë e ka bërë publike në një televizion, duke iu referuar burimeve të institucioneve ndërkombëtare.
“Sipas një informacioni të marrë javet e fundit nga një institucion ndërkombëtar, shqiptarët në Maqedoni janë 47 % nga popullsia e përgjithshme e Maqedonisë…”, – thotë Nijazi Muhamedi.
Por, ai apo edhe burimi i informacionit nuk ka sqaruar nëse jashtë kësaj shifre janë lënë edhe rreth apo më shumë se 100 mijë shqiptarë ortodoks. Pra, jemi më shumë se një milion shqiptarë këtu, kjo tashmë është e qartë.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *