Home / Kryesoret / 1.7 milion euro për fasadën baroke të selisë së VMRO-DPMNE

1.7 milion euro për fasadën baroke të selisë së VMRO-DPMNE

Tregimi i qendrës baroke sillet rreth selisë rreth VMRO-DPMNE-së. Fasadë baroke me vlerë gati 1 milion e 700 mijë euro do të marrin 4 ndërtesa, të cilat gjinden edhe institucionet shtetërore që janë për rreth selisë së re të partisë në pushtet, transmeton Telma.

Punohet për objektet e Ministrisë për punë dhe politikë sociale, Entin shtetëror për statistikë, Qendrën tregtare ‘Paloma Bjanka’. Kompania Transmet nga Shkupi duhet të hap një pamje të re të fasadës.

Nga Qyteti i Shkupit thuhet se për këto fasada, si dhe për rikonstruimin e më parshëm, pikënisja është rifreskimi i fasadës të cilët janë në fazën e dekompozimit dhe rikunstriksioni kryhet sipas standardeve ekologjike dhe do të ketë energji efikase.
Qasja stilistike e autorëve, thonë se nuk është kriterium për zgjedhje.

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *