Home / Kryesoret / Ali Ahmeti propozon këto emra për Ministra të ri të BDI-së

Ali Ahmeti propozon këto emra për Ministra të ri të BDI-së

Me vendimin e Kryesisë së Këshillit të Përgjithshëm të Bashkimit demokratik për Integrim si dhe me kompentencat e tia statutor, Kryetari Ali Ahmeti vendosi që të propozon emrat vijues për përfaqësues të BDIsë në pushtetin ekzekutiv:

Sekretarijati për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Festim Halili

2. Sekretarijati për çështje evropiane, Arbër Ademi

3. Ministria e Drejtësisë, Valdet Xhaferi

4. Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Pishtar Lutfiu

5. Ministria e Ekonomisë, Driton Kuci

6. Ministria e Mbrojtjes Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Bashkim Ahmeti

7. Ministria e Vetqeverisjes lokale, Shyhrete Elezi

8. Ministër pa resor – për investime të huaja, Arlind Zeqiri

9. Ministria e Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu

10. Ministria e Transportit dhe Lidhjeve, Faton Pollozhani

11. Ministria e Finansave, Gëzim Beadini

12. Ministria e Mbrojtjes, Bekim Maksuti

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *