Home / Kryesoret / Arrestohet një hajn 24 vjeçar nga Tetova

Arrestohet një hajn 24 vjeçar nga Tetova

Njëzet e katër vjeçari E.A. nga Tetova është i dyshuar si kryerës i shtatë vjedhjeve të rënda që janë kryer nga 25 marsi deri me 10 prill në shtëpi të ndryshme në Tetovë dhe Gostivar.

Sipas Marjan Josifovski, zëdhënës i SPB Tetovë, E.A. edhe paraprakisht disa herë është lajmëruar për vepra të këtilla penale. Kundër tij, ashtu si theksoi shumë shpejtë do të ngritet një padi adekuate për këto shtatë vjedhje të rënda.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *