Home / Kryesoret / Klimovski: Janeva e ka pasur të vështirë që të regjistrohet në Akademinë për gjykatës dhe prokuror

Klimovski: Janeva e ka pasur të vështirë që të regjistrohet në Akademinë për gjykatës dhe prokuror

Dëftesa e Katica Janeva shpreh kapacitetet që ajo posedon, mendon profesori Aleksandar Klimovski.

Është i madh revolti tek prokurorët aktual nga Prokuroria Publike pasi që ato i kanë përfunduar studimet me një mesatare të lartë, dhe pastaj kanë dhënë provimin e jurisprudencës e pastaj janë futur në Akademinë për gjykatës dhe prokuror publik, dhe më në fund janë zgjedhur për prokuror publik, sqaroi Klimovski.

“Një profil i këtillë personaliteti nuk është i rastësishëm. Për ato faktor që janë duke i mbajtur pejtë nga lartë i duhet një personalitet i këtillë, një kukull e cila shumë lehtë mund që ta luaj lojën. Por problemi është se aktorët janë të dobët. Në skenë dolën aktor të dobët me një sjellje që po i bëjnë probleme”, theksoi Klimovski.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *