Home / Kryesoret / Lista zgjedhore, në shqyrtim publik

Lista zgjedhore, në shqyrtim publik

Prej sot Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve do ta vendosë në shqyrtim publik listën e zgjedhësve. Nesër lista e zgjedhësve do të shpërndahet në 34 njësi rajonale të KSHZ-së, ndërsa në 15 ditët e ardhshme qytetarët do të mund të kontrollojnë a gjenden në listë dhe a janë të dhënat e tyre të sakta, por edhe do të mund të denoncojnë parregullsitë eventuale. Lista e zgjedhësve do të publikohet edhe në faqen e internetit të KSHZ-së. Anëtari i KSHZ-së, Subhi Jakupi thotë se Komisioni është i gatshëm t’i zgjidh parregullsitë që eventualisht mund të dalin nga shqyrtimi publik i listës.

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *