Home / Kryesoret / Mjeku i famshëm shqiptar për sytë, Tateshi doktoron në shkencat e mjekësisë

Mjeku i famshëm shqiptar për sytë, Tateshi doktoron në shkencat e mjekësisë

Shqiptarët e Maqedonisë dhe Fakulteti i Mjekësisë pranë Universitetit Shën Kirili dhe Metodi u pasuruan edhe me një doktor shkencash nga lëmia e mjekësisë. Dje ne amfiteatrin e Fakultetit te Mjekesise ne Shkup strugani Bekim Tateshi mbrojti temen e doktoratures para komisionit me kete perberje:

Prof.d-r Magdalena Antova-Velevska, kryetare;

Prof.d-r Vesna Dimovska – Jordanova, mentore;

Prof.d-r Katica Piperkova, anetare;

Prof.d-r Milica Ivanovska, anetare dhe

Prof.d-r Milka Zdravkovska, anetare,

dhe fitova titullin “doktor i shkencave te mjekesise”.

“Jane momente te veçanta, me emocione, gezim, krenari i rrethuar me prinderit, familjen e gjere, kolege e miq,u shpreh doktori i ri i shkencave të mjekësisë,Bekim Tateshi”

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *