Home / Kryesoret / Reagon Greqia: Nuk i kemi faj Gjorgje Ivanovit pse nuk i di marrëdhëniet midis dy vendeve

Reagon Greqia: Nuk i kemi faj Gjorgje Ivanovit pse nuk i di marrëdhëniet midis dy vendeve

Qeveria greke nuk është kompetente për t`ia siguruar informacionet e nevojshme, kryetarit të IRJM-së.

Dhe gjithsesi nuk është përgjegjëse për atë që ai nuk është i informuar për gjendjen rreth marrëdhënieve midis dy shteteve, thuhet në njoftimin e shkurtër të zëdhënësit të ministrisë së punëve të jashtme greke, Kutras.

Ministria e punëve të jashtme greke, sot përmes një njoftimi reagoi ndaj intervistës së kryetarit maqedonas, Gjorgje Ivanov për gazetën greke ‘To Vima’.

“Qeveria greke nuk është kompetente për t`ia siguruar informacionet e nevojshme, kryetarit të IRJM-së.

Dhe gjithsesi nuk është përgjegjëse për atë që ai nuk është i informuar për gjendjen rreth marrëdhënieve midis dy shteteve, thuhet në njoftimin e shkurtër të zëdhënësit të ministrisë së punëve të jashtme greke”, thuhet në njoftimin e shkurtër të zëdhënësit të ministrisë së punëve të jashtme greke, Konstantinos Kutras të publikuar si përgjigje ndaj gazetarëve, duke mos precizuar se për cilën pjesë të intervistës bëhet fjalë

Gjithashtu lexo

Bashkimi emocional pas 3 vjetësh, i fëmijës së rrëmbyer nga ISIS, me familjen e tij (Video)

Një djalë 12-vjeçar jazidi është bashkuar me nënën e tij në Kanada tre vjet pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *