Home / Kryesoret / Veljanovski: Parlamenti shpërndahet më 7 prill

Veljanovski: Parlamenti shpërndahet më 7 prill

Kryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, Trajko Veljanovski ka deklaruar  se Parlamenti do të shpërndahet më 7 prill dhe se zgjedhjet do të mbahen më 5 qershor.

“Më 7 prill do të shpërndahet Parlamenti, d.m.th më 6 prill deri në mbrëmje mund të punohet deri në mesnatë në pajtueshmëri me vendimin për ndryshimin e vendimit për shpërndarjen e Parlamentit. Edhe dy ditë janë intensive, pra edhe dy ditë mundet që Parlamenti të sjell ligje, duke përfshirë edhe zgjedhjen e ministrave dhe zv/ministrave”, ka thënë ai në një intervistë për televizionin “Nova”.

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *