Home / Lajme / Kronika e zezë / 7 vetura dje kanë ecur rrugët e Tetovës pa regjistrimin paraprak

7 vetura dje kanë ecur rrugët e Tetovës pa regjistrimin paraprak

Gjatë kontrolleve të përditshme nga policia rrugore në Tetovë, hetohen problemeve të shumta teknike dhe tjera te veturat dhe vozitësit.

Dje në Tetovë, për shembull, 7 vetura kanë pasur regjistrim të skaduar, 5 vozitës kanë drejtuar veturën pa leje dhe 5 vozitës fillestar.

Përskaj kësaj, janë konstatuar edhe thyerje tjera të cilat janë të gjobitura me 12 fletëpagesa sipas Ligjit për vetura, 9 fletëpagesa sipas Ligjit për siguri në trafik dhe rrugë dhe 30 fletëpagesa rrugore mandatore, ndërsa janë të përgatitura edhe 3 padi kundër personave juridik.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *