Home / Kryesoret / Azem Sadiku:Nëse PDSH do ta kishte edhe pushtetin qëndror, atëherë do ta shihnin shqiptarët se si mund të bëhen punët

Azem Sadiku:Nëse PDSH do ta kishte edhe pushtetin qëndror, atëherë do ta shihnin shqiptarët se si mund të bëhen punët

Kemi filluar projektin e sallës sportive. Ky projekt është dashur që të fillohet që moti.Ka qenë sallë që është paraparë të ndërtohet me prioritet në Maqedoni, mirëpo kur PDSH ra nga pushteti dhe me ardhjen në pushtet struktura të BDI-së, ata kanë arritur që ta heqin nga lista prioritare dhe tërësisht si projekt ishte eleminuar…

-Këtë vit kemi bërë një plan nga buxheti i komunës dhe kemi arritur që disa fusha sportive ti restaurojmë..

Nëse PDSH do ta kishte edhe pushtetin qëndror, atëherë do ta shihnin shqiptarët se si mund të bëhen punët..

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *